Krásný vánoční čas a PF 2013

Krásné a poklidné vánoční svátky! Láskou, zdravím, tvorbou a otevřeností naplněný Nový rok 2013!

Díky našim rodinám, příbuzným a blízkým, kamarádům, přátelům a všem našim společným chvílím!

Díky všem autorům, čtenářům, podporovatelům, vystupujícím a návštěvníkům poetických večerů, každému našemu setkání!

Díky všem objetím, stisknutím ruky, úsměvům, slzám, společným rýmům a tónům, synchronicitám, radostným i hlubším okamžikům!

A díky sami sobě! Za to, že nalézáme svou tvořivost, že si dovolíme tvořit, že jsme ochotni svou tvorbu sdílet s ostatními, že jsme otevření, že jsme!

Ze srdce všichni Otevření

Příspěvek byl publikován | Rubrika: Co se děje, Pondělní poprvé | Štítky: | Autor: .

Autor: Marek Schejbal

Autor (* 1976) vystudoval VŠTE v Českých Budějovicích obor ekonomika podniku a v současné době pracuje jako účetní. Je spoluzakladatelem uskupení a nakladatelství Otevření. V roce 2012 vyšla jeho básnická prvotina Rýmoryty (Otevření, 2012). Další autorovy texty vyšly ve sbornících Soukromá otevření (Otevření, 2011), Almanach Otevření 2012 (Otevření, 2013), Pomalé krajiny (Otevření, 2014), Na hraně (Otevření, 2020) a Zpěvy ulice (Otevření, 2023). Prozaické texty v almanaších Životní jinovatky (Dílny tvůrčího psaní E.Hauserové, 2012) a Našlápnuto (Dílny tvůrčího psaní E.Hauserové, 2013). Taktéž se věnuje divadlu a hudbě. Je členem divadla VšeMožno a můžete ho vidět v divadelní hře D. Bělohradského „Piš, Karl, piš!“ pojednávající o životě a díle spisovatele Karla Maye. Je frontmanem kapely WinterSeason, která hraje vlastní skladby s českými texty. Žije v Praze.

Napsat komentář